Moje Razglednice

[gttranslate]

Putopisni portal Moje Razglednice – Hrvatske povijesne ljepote i svjetske znamenitosti.

Moje Razglednice Header - Putopisni portal
SalajLand - Prvi Snijeg (Božićna Priča)

SalajLand – Prvi Snijeg (Božićna Priča), Čazma

👁️ Ova razglednica pregledana je 687 puta

Zima dolazi !

Uz  dobro poznato imanje obitelji Salaj u Čazmi – SalajLand, Zagrebački Advent, je najbolja lokacija koju pod obavezno morate posjetiti zimi!

Čazma

SalajLand, Čazma

Salajland je od Zagreba udaljen 60 kilometara a do njega će te doći ako se uputite autocestom prema Slavonskom Brodu, izađite na izlazu Ivanić Grad te nastavite prema Čazmi (cca 15 km). U Čazmi će te na svakom križanju pronaći znakove “Božićna priča obitelji Salaj” koji će vas dovesti do samog imanja. 

Vožnja po snjegu je uvijek riskantna, ali ako želim vidjeti Božičnu priču u najboljem izdanju, nemam izbora.

❄️❄️❄️❄️❄️

Prvi snijeg

Prvi snijeg je pao i uputio sam se prema Čazmi, nakon spore i oprezne vožnje parkiram na parkiralište ispred imanja. Na parkiralištu rade redari koji će vas uputiti na najbliže slobodno mjesto za parkiranje. Izvadio sam iz auta kameru i stalak i krenuo u akciju. Ćim sam ugledao imanje, koje je izgledalo poput bajke, znao sam da nisam mogao odabrati bolje vrijeme za posjet.

Lampice su postavljene na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na njihovom posjedu. Zanimljiv i hvale vrijedan projekat obitelji Salaj stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenoga blagdanskog ugođaja.

Pogledajte video razglednicu i zaključite sami…

❄️❄️❄️❄️

SalajLand - Prvi Snijeg (Božićna Priča), Čazma 5

SalajLand VIDEO

SalajLand info radno vrijeme cijena ulaznice

SalajLand INFO

Božićna priča obitelji Salaj traje od 29. studenog 2019. do 12. siječnja.

Radno vrijeme je svakodnevno od 15:00 do 22:00 sata, uključujući vikende i blagdane.

Cijene ulaznica:

Individualni dolazak: 40,00 kuna po osobi. Djeca do 7 godina u pratnji odraslih: besplatno. Osobe s invaliditetom, štićenici, djeca i odrasli s posebnim potrebama: besplatno.

Psima je dozvoljen ulaz na imanje !

PARKING SE NE NAPLAĆUJE!

❄️❄️❄️❄️❄️

Salaj land, Cazma, Croatia

SalajLand PONUDA

Na imanju, uz šetnju i razgledavanje lampica, možete se odmoriti i ugrijati ili okrijepiti sa ponudom jela i pića u centralnom restoranu. Tu su i štandovi sa suvenirima i domaćim proizvodima koji tvore pravi Božićni sajam. Tu je i nedavno prošireni dio imanja sa Isusovim grobom do kojeg se možete uspeti vijugavom stazom, zatim jaslice i mnogobrojne druge zanimljive instalacije. Svaki dan za vrijeme trajanja Božićne priče možete uživati i u vatrometu!

❄️❄️❄️❄️❄️

Salajland restoran
Obitelj Salaj
Obitelj Salaj Isusov grob
Salaj land, Cazma, Croatia
Salaj land, Cazma, Croatia
SalajLand - Prvi Snijeg (Božićna Priča), Čazma 6

Božićna priča obitelji Salaj

Mnoštvo dobro raspoloženih ljudi, nasmijana lica i trepet lampica koji vas prati gdje god se okrenete savršeno je okruženje za prisjetiti se najljepših događaja u godini i maštati o svemu što je tek pred nama.

Gostoprimstvo obitelji Salaj prenijeti će na vas ljubav koju nose prema svom kraju i radost koju im pružaju blagdani. U miru krajolika na obroncima Moslavine uživati će te u zvucima prirode, dobrom jelu i kapljici i nesvakidašnjem okruženju ljubavi, osmjeha i prijateljstva. A samo jedan pogled biti će dovoljan da ova božićna čarolija ostane urezana u vaše sjećanje zauvijek.

Salajland.com

Ako vas zanima kako je to izgledalo prije koju godinu, pogledajte slike u razglednici iz 2017. godine!

salajland

SalajLand POVIJEST

Iza otvorenih vrata imanja Salaj, nalaze se i otvorena srca obitelji od koje je sve i krenulo prije punih 18 godina. Božićna priča u Čazmi započela je 2002. godine, kada je obitelj Salaj prvi puta okitila svoje imanje tisućama žaruljica. Svake godine povećavali su broj lampica, i trenutno ih imaju 5 milijuna!

Zadovoljan viđenim i snimljenim, pun pozitivne energije ali umoran od šetnje, napuštam imanje i jedva čekam da se dokopam toplog kreveta…

…savršen izlet.

Želim Vam ugodne blagdane!

U tijelu zdravlje, u duši mir.
U mislima radost, a u srcu mladost.

Mir u duši u ove blagdanske dane.
Sretan Vam Božić od srca!
I u srcu neka vam ostane!

Blagdansko je vrijeme, ako zatrebate pažljivo odabrane i provjerene stihove za blagdanske čestitke, pogledajte razglednicu Božićne i Novogodišnje čestitke!

SalajLand SLIKE - Galerija fotografija

Print Friendly, PDF & Email
Ukoliko ste u mogućnosti, podržite naš rad donacijom na Patreonu! (Stvaranje novih projekata, održavanje servera i stranice bez reklama)
Become a patron at Patreon!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

 
Scroll to Top

Kako bismo poboljšali svoje usluge, na portalu mojerazglednice.com koristimo kolačiće koji su neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga (lajkanje i dijeljenje), a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kad isključiš preglednik, a drugi su trajni i ostaju na tvom računalu neko vrijeme. – Polica privatnosti